HIGHFIVE BUDAPEST – STORY

Van, ami soha nem megy ki a divatból – a közös élmény.

Szeretünk együtt ünnepelni, lazulni, vagy csak úgy lenni. Éjszakába nyúló kártyapartikon versengeni, meccset együtt nézni és harsányan egész teret betöltően megőrülni egy góltól!

Szeretünk fontos dolgokról hangosan beszélgetni a hangfal mellett, úgy, hogy egy szót sem értünk a másikból, mégis mosolygunk. Szeretünk zenélni, vagy csak jó zenéket hallgatni, bulizni, ugrálni, táncolni – akár mindenki előtt – megmutatni a Tik-Tok legújabb koreográfiáját vagy az asztalnál ülve visszafogott higany vállmozgással átélni a zene ritmusát. Imádunk nevetni, játszani, enni- inni, és valójában minden alkalmat megragadunk, hogy együtt legyük.

EAT TOGETHER

Hamburgerek - Quesadillak - Magyar Klasszikusok - Saláták - Desszertek
Étlap - Itallap

HAPPY TOGETHER

Meccsnézés - Gasztro Programok - Bulik
Közelgő események

Szülinap a HighFiveban

Egy születésnap a felhőtlen szórakozásról, ajándékozásról, az ünnepeltről és a közös buliról kell, hogy szóljon. Ha kinőttél már a zsúrok és a titkos ’nincsenek itthon a szüleim’ házibulikból, akkor ideje nagy pályára lépni!

LEGÉNY & LÁNYBÚCSÚ

Az esküvő egy csomó ünneplésre lehetőséget ad, nemcsak a nagy napon lehet ám vidámkodni. Ezek egyike a legény-, illetve lánybúcsú, ahol még utoljára egyedülállóként mennek el a felek a barátaikkal egy kicsit kirúgni a hámból. Ez az ún. utolsó tánc.

RENDEZVÉNY HELYSZÍN

A High Five Budapest nem más, mint a magyar romkocsmák és az amerikai ’Projekt X’-ből megirigyelt házibuli ’szerelmegyereke’, ahol több mint 700 nm-en ünnepelhetsz (szükség esetén külön teremmel és egy hatalmas pincehelységgel is bővíthető).

Itt minden rólatok szól, és arról, hogy az eltöltött közös idő valóban élmény legyen.

A legjobb program mindig a barátokkal kezdődik. Hiszünk abban, hogy a közös ünneplések, az éjszakába nyúló kártyapartik, az izgalmakkal teli meccsnézések és az „ereszdelahajam” bulik akkor lesznek igazán emlékezetesek, ha mind együtt vagyunk. 

A szórakozás nem a bár mellett kezdődik, de egészen biztosan ott ér véget. A hajnalig tartó, világmegváltó beszélgetések is itt történnek és lehet, hogy életed szerelmével is pont itt találkozol. Budapest buli és pub élete olyan pezsgő, mint a legfrissebb gyöngyözőbor! A csodához pedig nem kell sok: csak egy jó hely és jó barátok.

A HIGHFIVE Budapest több, mint egy kocsma – egy olyan szórakozóhely, ahol a játék és a nevetés az első, a táncot pedig csak akkor kell abbahagynod, ha szeretnél inni egy koktélt és enni valami finomat.



MEGKÖZELÍTÉS

1075 Budapest, Király utca 15.

Megközelítés: Ha gyalog jönnétek hozzánk akkor, a Deák Ferenc tértől 5 perces sétával könnyedén megtaláltok Minket. A High Five Budapest közvetlenül a GOZSDU udvar Király utca felőli bejárata mellett található.

Parkolás: A környékbeli parkolóházakról itt találsz több infót.

Nyitvatartás

Hétfő – Zárva
Kedd – Zárva
Szerda – Zárva
Csütörtök – 17:00-05:00
Péntek – 17:00-05:00
Szombat – 17:00-05:00
Vasárnap – Zárva

 

Konyhánk az utolsó rendeléseket 23.00-kor veszi fel.

Asztalfoglalás

Asztalainkat kizárólag online, az érkezést megelőzően minimum 4 órával lehetséges lefoglalni.