Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

10.30. PINK PARTY

2021.10.30. @ 08:00 - 17:00

 

Just Give me a reason / Csak adj egy Okot, hogy:

– Miért Nem mész el szűrővizsgálatokra!?
– Miért Nem viselsz Rózsaszín szalagot, hogy ezzel is felhívd a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára!?
– Miért Nem eszel és iszol rózsászín palacsintánkból és koktéljainkból, mert ezeknek a rózsaszín csodáknak a fogyasztásával egy jó ügyet támogatsz?!
– Miért Nem jössz el a High Five Pink Partyjára!?
Véget ér a Pink Október kezdeményezésünk, melyet a Covid miatt tavaly októberben hirdettünk meg.
Köszönjük Nektek, hogy ilyen sokan választottátok a Pink palacsintánkat és koktéljainkat, melyből befolyó összeg 15%át az Egészség Hídja Összefogás a mellrák ellen alapítványának gyűjtöttünk.
Ezt az egy éves kampányunkat zárjuk le ezen az éjszakán, itt adjuk át az általatok közösen gyűjtött adományt az Egészség hídja Alapítványnak.
Stílusosan sok P!nk zenét és Pink ételeket és italokat is kóstolhattok és bulizhatunk EGYÜTT egy hatalmasat!
Minden vendégünknek ajándék Pink szalagot adunk!
  • DJ: Chris-M
  • Belépés: DÍJTALAN
  • Asztalfoglalás erősen ajánlott: https://www.highfivebp.hu/asztalfoglalas
  • Helyszín: High Five Budapest
  • 1075 Budapest, Király utca 15.Megközelítés: Ha gyalog jönnétek hozzánk akkor, a Deák Ferenc tértől 5 perces sétával könnyedén megtaláltok Minket. A High Five Budapest közvetlenül a GOZSDU udvar Király utca felőli bejárata mellett található.
    Parkolás: Amennyiben kocsival jöttök hozzánk a környékbeli parkolóházakban, vagy az utcán tudtok parkolni.
Asztalfoglalás: https://www.highfivebp.hu/asztalfoglalas
Infoline:
Email: info@highfivebp.hu
Tel: +3630.010.48.52
Miért rózsaszín szalag , és mi is az a Pink Október!?
A világon már sok éves hagyománya van a “Pink October” elnevezésű, mellrákellenes kampánynak. A mellrák elleni küzdelem hónapjának köznapi jele a rózsaszín szalag, melyet a ruha hajtókáján vagy szívtájékon helyeznek el. Eredeti szándéka az volt, hogy viselőjét megkérdezzék a szalag okáról, aki így felvilágosítást adjon minél több embernek a mellrák veszélyeiről. Rémesen hatékony volt, a saját magukat stigmatizáló emberek egy csapásra megismertették a világot céljaikkal.
Ne feledjétek a mellrák gyógyítható, csak időben kell diagnosztizálni.
Minden női családtagot rá kell venni, hogy amikor teheti, legalább évente egy alkalommal menjen el és vizsgáltassa meg magát. A friss eredmények azt mutatják, már nem csak az idősebb korosztály veszélyeztetett, egyre több fiatal lány, anya szervezetében diagnosztizálják ezt a betegséget.
Az akciónk célja, hogy felhívjuk a férfitársaink figyelmét, hogy a velünk együtt élő nők igenis figyelemre és segítségre szorulnak. Sokszor a szégyenérzet, a félelem erősebb és nem jelentkeznek a vizsgálatra, csak akkor amikor már késő.
Köszönjük, hogy a Rózsaszín palacsintánk és koktéljaink megvásárlásával támogatod a az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen nevű szervezet munkáját.
Vigyázzunk Magunkra és Egymásra!

Részletek

Dátum:
2021.10.30.
Időpont:
08:00 - 17:00