LEGÉNYBÚCSÚ LÁNYBÚCSÚ

HIGH FIVE ’LAST DANCE’

Az esküvő egy csomó ünneplésre ad lehetőséget, nemcsak a nagy napon lehet ám vidámkodni. Ezek egyike a legény-, illetve lánybúcsú, ahol még utoljára egyedülállóként mennek el a felek a barátaikkal egy kicsit kirúgni a hámból. Ez az ún. utolsó tánc.

A lánybúcsú (és olykor a legénybúcsú is) sajnos sokszor az ünnepelt kínos helyzetbe hozásáról szól, ahelyett, hogy a felszabadult ünneplés lenne a középpontban.  

Tény, hogy a ’Sex és New Yorknak’ köszönhetően a lánybúcsúk általában jóval komplikáltabb szervezést és programokat igényelnek mint, a legénybúcsúk, hiszen bármikor megkérdezed a srácoktól mi mindent csináltak a fiúbulin, nagyon rövid választ kapsz: „Mit? Hát ittunk!” 

Ünnepeld az utolsó szingli éjszakád a High Five Budapestben, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed. Igény szerint diszkrét, külön termet biztosítunk a szórakozáshoz, ahol egyedi megrendelt show-k lebonyolítása is lehetséges. Nálunk extra finom kajákat és italokat fogyaszthattok, ezen felül egy különleges High Five Last Dance Cocktail-t is kaptok, amit kifejezetten az arának/vőlegénynek készítünk, valamint készítünk egy polaroid képet az utolsó táncról, amit magatokkal vihettek örök emléknek.

Ja és még valami, A BULI NE AZ ESKÜVŐ ELŐTTI NAPON LEGYEN!! 😀

#BETTERTOGETHER

Online foglalás esetén a megjegyzésbe kérjük írd be, hogy ’LAST DANCE

Tegyétek felejthetetlenné a Last Dance-t, foglald le díjtalanul, könnyedén, online: highfivebp.hu/asztalfoglalas

 ASZTALFOGLALÁS