LEGÉNYBÚCSÚ LÁNYBÚCSÚ

HIGH FIVE ’LAST DANCE’

Az esküvő egy csomó ünneplésre lehetőséget ad, nemcsak a nagy napon lehet ám vidámkodni. Ezek egyike a legény-, illetve lánybúcsú, ahol még utoljára egyedülállóként mennek el a felek a barátaikkal egy kicsit kirúgni a hámból. Ez az ún. utolsó tánc.

A lánybúcsú (és olykor a legénybúcsú is) sajnos sokszor az ünnepelt kínos helyzetbe hozásáról szól, ahelyett, hogy felszabadult ünneplés lenne.  

Tény, hogy a ’Sex és New Yorknak’ köszönhetően a lánybúcsúk általában jóval komplikáltabb szervezést és programokat igényelnek mint, a legénybúcsúk, hiszen bármikor megkérdezed a srácoktól mi mindent csináltak a fiúbulin, nagyon rövid választ kapsz: „Mit? Hát ittunk!” 

Ünnepeld az utolsó szingli éjszakád a High Five Budapestben, és garantált felejthetetlen élményben lesz részed. Diszkrét, külön termet biztosítunk a szórakozáshoz, ahol egyedi megrendelt showk lebonyolítása is lehetséges. Kaptok egy saját DJ-t a buliba, aki csak nektek játszik. Ehettek, ihattok, a lány-/legénybúcsú csomag ugyanis extra finom kajákat, italokat és egy spaciális High Five Last Dance Cocktailt tartalmaz, amit kifejezetten az arának/vőlegénynek készítünk. Ezen kívül a csomag tartalmaz egy stílusos, High Five Sweet Kiss ceremóniát*, valamint egy garantált névreszóló High Five meglepetés ajándékot is az utolsó táncról**.

Ja és még valami, A BULI NE AZ ESKÜVŐ ELŐTTI NAPON LEGYEN!! 😀

#BETTERTOGETHER

Online foglalás esetén a megjegyzésbe kérjük írd be, hogy ’LAST DANCE

Tegyétek felejthetetlenné a Last Dance-t , foglald le díjtalanul, könnyedén, online: HighFiveBp.hu/asztalfoglalas 

*Tűzijátékos torta az arának/vőlegénynek, óriás harangokat kongatunk meg a helyszínen a torta átadásakor. Igény szerint egyedi cukrászdában vásárolt tortát is hozhattok, amennyiben bemutatjátok a számlát/blokkot és a HACCP igazolást.

** Polaroid Party fotó a szülinaposról egyedi, hamisítatlan High Five keretben