SZÜLINAP

HIGH FIVE ’BIRTHDAY WISH’

Egy születésnap a felhőtlen szórakozásról, ajándékozásról, az ünnepeltről és a közös buliról kell, hogy szóljon. Ha kinőttél már a zsúrok és a titkos „nincsenek itthon a szüleim” házibulikból, akkor ideje nagy pályára lépni!

Tartsd a High Five Budapestben a szülinapi bulidat, és megspóroljuk neked, a készülődést, vásárlást, takarítást, renoválást... Átvállaljuk helyetted a teljes születésnap lebonyolítását!

A kiemelkedő lokációnak és a maximum 350 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszínnek köszönhetően, a bulidnak csak a képzeleted szabhat határt.

SZÜLINAPRA BÉRELHETŐ KÜLÖNTERMEINK:

High Five  Kis terem (ültetve 40 fő, álló 60 fő)

High Five VIP Szoba (15 fő)

High Five Pince (ültetve 50 fő, álló 100 fő)

BIRTHDAY BOX

Manhattan szívétől mintegy 7000km-re, Budapest legmenőbb parti negyedében, egy szeparált szülinapi parti helyszínetek lesz, igény esetén privát termet/termeket is tudunk biztosítani. Itt ehettek, ihattok, valamint a BIRTHDAY BOX csomag egy High Five Birthday Cocktailt is tartalmaz.

Az ünnepelt egy különleges, High Five születésnapi ceremóniát kap ajándékbaTüzijátékos tortaszelet az ünnepeltnek, felcsendül  a Happy Birthday, a csapat tagjai is üdvözlik az ünnepeltet, óriási harangot kongatunk meg a helyszínen a torta átadásakor (igény szerint,egyedi tortát is hozhattok,ne felejtsétek a torta számláját és a minőségi tanúsítványt is elhozni).

A zenéről és az igazi házibuli hangulatról pedig a High Five Budapest rezidens DJ-i gondoskodnak.

BETTERTOGETHER

Online foglalás esetén a megjegyzésbe kérjük írd be, hogy ’SZÜLETÉSNAP’
Foglald le az év születésnapi buliját díjtalanul, könnyedén, online: highfivebp.hu/asztalfoglalas 

ASZTALFOGLALÁS

*Tűzijátékos tortaszelet az ünnepeltnek, felcsendül a Happy Birthday, a csapat tagjai is üdvözlik az ünnepeltet, óriási harangot kongatunk meg a helyszínen a torta átadásakor. (Igény szerint egyedi cukrászdában vásárolt tortát is hozhattok, amennyiben magatokkal hozzátok a vásárolt torta számláját/blokkját.)

TOP