SZÜLINAP

HIGH FIVE ’BIRTHDAY WISH’

Egy születésnap a felhőtlen szórakozásról, ajándékozásról, az ünnepeltről és a közös buliról kell, hogy szóljon. Ha kinőttél már a zsúrok és a titkos ’nincsenek itthon a szüleim’ házibulikból, akkor ideje nagy pályára lépni!

Tartsd a High Five Budapestben a szülinapi bulidat, és megspóroljuk neked, a készülődést, vásárlást, takarítást, renoválást…. átvállaljuk helyetted a teljes születésnap lebonyolítását. 

A kiemelkedő lokációnak és a maximum 400 fő befogadására alkalmas rendezvényhelyszínnek köszönhetően, a bulidnak csak a képzeleted szabhat határt.

Birthday Box:

Manhattan szívétől mintegy 7000km-re, Budapest legmenőbb parti negyedében, egy szeparált szülinapi parti helyszínetek lesz, igény esetén privát termet/termeket is tudunk biztosítani. Itt ehettek, ihattok, a szülinapi csomag ugyanis extra finom kajákat, italokat és High Five Birthday Cocktailt is tartalmaz. Az ünnepelt egy különleges, High Five születésnapi torta ceremóniát kap ajándékba*. A zenéről és az igazi házibuli hangulatról pedig a High Five Budapest rezidens DJ-i gondoskodnak, és ami a legjobb, a felejthetetlen élmények mellett az ünnepelt egy garantált névreszóló High Five meglepetés ajándékot is magával vihet**. 

#BETTERTOGETHER

Online foglalás esetén a megjegyzésbe kérjük írd be, hogy ’SZÜLETÉSNAP

Foglald le az év születésnapi buliját díjtalanul, könnyedén, online: HighFiveBp.hu/asztalfoglalas 

*Tűzijátékos tortaszelet az ünnepeltnek, az egész helyen lejátszuk a Happy Birthdayt, a felszolgálók is üdvözlik az ünnepeltet, óriás harangokat kongatunk meg a helyszínen a torta átadásakor. Igény szerint egyedi cukrászdában vásárolt tortát is hozhattok, amennyiben magatokkal hozzátok a vásárolt torta számláját/blokkját.

** Polaroid Party fotó a szülinaposról egyedi, hamisítatlan High Five keretben